Sorteig Tardor/Hivern a les xarxes socials de Ponys!

  • 10 de novembre de 2017

POST-sorteig-publi-CAT

Des de Ponys proposem un concurs pels nostres seguidors a les xarxes! Si encara no ens segueixes, a què esperes?! 😀

És molt fàcil! 

Pots participar a través de Facebook i Instagram:

Fes Like al post del sorteig i comenta mencionant a 3 persones a qui creguis que li pot interessar.  Sortegem dos xec regal entre tots els participants, un de 40€ i un de 20€!

El xec regal el podràs utilitzar a les nostres botigues de Mataró i GranollersAprofiteu aquesta ocasió per obtenir un important descompte per a la renovació de les sabates de la temporada tardor-hivern!

 

BASES del CONCURS:

  1. El sorteig es realitzarà el proper dimecres 20 de novembre, entre el total de persones participants a Facebook i Instagram, a través de l’eina de sortejos certificats SORTEA2 (sortea2.com).
  2. Per tal de poder entrar al sorteig, la persona participant ha de seguir a Ponys Sabateries a una de les dues xarxes socials (Instagram i Facebook).
  3. Només una participació per persona a cada xarxa social (es tindrà en compte la primera que hagi realitzat).
  4. Per entrar al sorteig, l’usuari ha d’haver mencionat a 3 persones al seu comentari.
  5. Es comunicaran els guanyadors de manera publica a través de les pàgines de Ponys Sabateries a les 2 xarxes socials.
  6. Serà necessari que s’identifiquin amb algun document d’identitat al moment de la recollida del premi. 
  7. Hi haurà dos guanyadors/es, i el premi serà un dels dos xecs regal per a Ponys Sabateries, de 40€ o de 20€. 
  8. Condicions del xec regal de Ponys: El xec regal no és acumulable a altres promocions, ni es pot fer servir en rebaixes. A utilitzar en el període d’1 any. Només s’accepta 1 xec regal per compra. 
  9. Mitjançant l’acceptació de la participació en el sorteig, els guanyadors permeten i consenteixen que les seves dades personals siguin publicades com a guanyadors a la pàgina oficial de Facebook de Ponys Sabateries. A més, els participants autoritzen a PONYS a publicar els seus noms i fotografies a la web, Facebook i Twitter, segons el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

 

Save